miércoles, 13 de junio de 2012

LLEGIR EN PARELLA

HO VAM PASSAR MOLT BE AMB ELS JOCS QUE ENS VAN PROPOSAR EL NOSTRES PROFESSORS.

LECTURA EN PARELLA

AQUEST DIVENDRES VA TINDRE LLOC L'ÚLTIMA TROBADA DE "LECTURA EN PARELLA". AQUESTA VEGADA EN L'EDIFICI D'INFANTIL.  VAM BUSCAR UNA BONA OMBRETA I VAM GAUDIR D'UNA BONA LECTURA Y COMPANYIA. A NOMÉS UN PAS DE PRIMÀRIA

UN COMPANY DE LA CLASSE LES FORMIGUES HA FET UNA FOTO PER AL RECORD. 
LA MESTRA D'EDUCACIÓ INFANTIL, INMA I LA DE PRIMÀRIA, MARI CREU, JUNTES I UNDES PER UN MATEIX INTERÉS:  VOSALTRES, FORMIGUETES, PER EL VOSTRE APRENENTATGE I PER LA VOSTRA FELICITAT.

A NOMÉS UN PAS DE PRIMÀRIA

AVUI LA CLASSE DE LES FORMIGUES HA REBUT UNA VISITA MOLT MOLT ESPECIAL. HA VINGUT MARI CREU, LA QUE SERÀ LA NOSTRA MESTRA DURANT ELS DOS PRÒXIMS ANYS. ENS HA CONTAT UN BONIC CONTE. ENS HA ENCANTAT EL CONTE I TÚ, MARI CREU!

martes, 12 de junio de 2012

TAULER D'ANUNCIS

DIMECRES 13 DE JUNY TINDRÁ LLOC A LES 19'00 HORES LA REUNIÓ FINAL DE CURS AMB EL SEGÜENT ORDRE DEL DIA:


- AVALUACIÓ DE CURS I D'ETAPA EN GENERAL
-INFORMACIÓ SOBRE EL PROPER CURS
   ( TUTORA, LLISTAT DE LLIBRES I MATERIAL...)
- SUGGERIMENTS PER A L'ESTIU
- BALANÇ ECONÒMIC
- LLIURAMENT D'ORLES

CAIXA DE LA VIDA D'ALBERT

ALBERT HA PREPARAT LA SEUA CAIXA DE LA VIDA AMB LA SEUA MÚSICA FAVORITA, EL SEU CONTE PREFERIT, ELS SEUS TROFEUS... I ENS HA CONFESAT QUE DE  XICOTET JA LI AGRADAVA EL FUTBOL I DE PROVA ENS HA PORTAT LA 1A PILOTA QUE VA TINDRE QUAN ERA NADÓ.

CAIXA DE LA VIDA DE CARLA

CARLA MOLT CONTENTA HA PORTAT LA SEUA CAIXA DE LA VIDA PLENA DE FOTOGRAFIES I RECORDS DES DE QUAN VA NÀIXER FINS ARA, QUE JA VA A  COMPLIR ELS 6 ANYS AQUEST ESTIU. GRÀCIES, CARLA PER COMPARTIR-LA AMB TOTS NOSALTRES!

lunes, 11 de junio de 2012

LA CAIXA DE LA VIDA DE DANI

DANI FARÀ ANYS AQUEST ESTIU PERÒ VOL COMPARTIR AMB TOTS NOSALTRES LA SEUA CAIXA DE LA VIDA. ENS HA ENSENYAT TOTS ELS SEUS OBJECTES PREFERITS I LES SEUES AFICIONS, NOSALTRES LI HEM FET MOLTES PREGUNTES QUE ELL HA ANAT CONTESTANT_NOS. FELICITATS ANTICIPADES, DANI!